På Garnisonsområdet finns vi i en fantastisk lokal med plats för upp till 300 sittande gäster. En plats där man känner historiens vingslag och som nu omformats i Östgöta Köks anda. Här kan du luncha, fika och festa och naturligtvis även beställa både take away och catering. Allt baserat på vår filosofi om äkta mathantverk och med råvaran i skarpaste fokus. Kortfattat serverar vi klimatsmart husmanskost där det vegetariska alternativet spelar huvudrollen. Med öppettid från redan kl. 08.00  nybakat surdegsbröd, konditorier och härlig frukost, från 11.00 serveras dagens lunch. Varmt välkommen önskar gänget på Östgöta Kök Linköping

Innesittarlunch!

Vi hoppas att ni, så länge som ni mår bra fortsätter att besöka oss på Östgöta Kök! Våra restauranger håller öppet som vanligt, men vi kommer givetvis med anledning av det nya Coronaviruset, att vidta de åtgärder som blir nödvändiga.

Men här flödar kreativiteten och om ni inte har möjlighet att komma till oss, då kommer vi till er! Beställ en Innesittarlunch så levererar vi maten till er på företaget, allt packat & klart!

LÄS MER

Fresh Market by Östgöta Kök

I hjärtat av Campus Valla, i entréplan i nya klimatsmarta Studenthuset, växer nu Linköpings grönaste restaurang fram. Här får du riktig klimatsmart käk, nära dig, med fokus på grönt och växtbaserat. Du får lunch, fika och kan beställa takeaway i returbara förpackningar. Allt baserat på Östgöta Köks trogna tankar om äkta mathantverk och med råvaran i skarpaste fokus. Vi ger dig klimatsmart husmanskost där maten gör stora intryck med få avtryck.

Varmt välkommen önskar gänget på
Fresh Market by Östgöta Kök

Avhämtning av catering

 Vi kör alltid ut din beställning om du beställer catering, men det går självklart även utmärkt att hämta den på plats hos oss.  Här kan du läsa mer om vårt cateringutbud.

Eget stenungsbageri & konditori

 På Garnisonsområdet ligger vårt eget bageri, där vi bakar rustika surdegsbröd och fina konditorier. Redan klockan 08:00 öppnar vi för att bjuda på en härligt frukost och fika. Du kan också köpa med dig våra hembakade bakverk, limpor, småbröd och fika. Vårat bröd bakas alltid med fina råvaror och bästa omtanke. Varmt välkommen in i smeten!