Meant to Bee

Let love flourish with Östgöta Kök

 

Kärlek växer sig, precis som en blomstrande trädgård, starkare, vackrare och större ju mer omtanke och tid den får. Välkommen att så ett frö till evig, blomstrande kärlek med oss på Östgöta Kök.

Med känsla för inramning

Vart man väljer att ta sitt första steg, hand i hand som äkta par, är viktigt. Är det på en klippa vid havet? På den blomstrande ängen? Vid den rustika ladan på östgötaslätten? Bland de röda höstlöven eller vid den ståtliga herrgården? Allt är möjligt, och vi hjälper er på vägen dit.

Ljuvliga Arkösunds Hotell i den östgötska skärgården, pampigt urbana Östgöta Kök Nya Torget mitt i Norrköping samt rustikt romantiska Olais lada på östgötaslätten är tre av våra absoluta favoriter för ett lyckat bröllopsfirande.

Har ni egna önskemål eller förslag på platser? Vi hjälper gärna till med allt från bokning till vackra dekorationer, blomsterarrangemang och drömska dukningar.

Med känsla för smak

Vår filosofi är kärleken till råvaran, hantverket och omtanken. Vi följer säsongerna och deras föränderliga smaker, och skapar unika och kärleksfullt komponerade menyer enligt era önskemål.

Östgöta Kök har lång erfarenhet av att sätta samman och tillaga vackra, välsmakande och inspirerande menyer till stora evenemang. Och med våra mobila kökslösningar finns det inget som sätter stopp för era drömmar. Önskar ni en bröllopsmiddag under bar himmel? I den glittrande dungen? På stranden bland havets kluckande vågor? Allt är möjligt!

Med känsla, helt enkelt

Det som är viktigast på er dag, det är ni!
Ni väljer själva hur mycket eller lite hjälp ni vill ha fram till och under er bröllopsdag.

Önskar ni enbart hjälp med en kärleksfull och välsmakande middag? Eller bara dukning och servering? Att hitta rätt lokal? Behöver toastmastern lite extra stöd? Eller vill ni ha hjälp av en koordinator att planera hela festen från början till slut? Ni önskar – vi gör!