Färdiglagad mat till din fest eller till företaget

Dags för fest eller konferens? Vi ger dig gärna en hjälpande hand för att sätta guldkant på tillställningen. Vi erbjuder allt från Afternoon Tea till bufféer och sittande middagar. Från en tårta till kalaset till en kock som tar med sitt eget mobila kök. Ute på en ö i skärgården eller i stora salar fyllda av hundratals hungriga gäster. Vad du än vill ha levererat till ditt företag – eller hem till dig – så lovar vi att göra vårt bästa för att du ska slippa att tänka på matbestyr och i stället få luta dig tillbaka och njuta av kärleksfullt tillagad mat från grunden.

Midsommarpåsar

Det är nu solen blir varm på riktigt, och det är nu vi dukar upp för soliga silluncher och härligt ljumma grillkvällar. Vad du än vill ha på ditt midsommarbord, hittar du det hos oss.

Kalla den änglamarken eller himlajorden, om du vill – beställ våra midsommarpåsar här!

Beställ midsommarpåsar

Studentbufféer 2023

Snart är det dags för våra älskade studenter att få sin sprudlande champagnefrukost, det efterlängtade utspringet och dans på studentflaken.

Låt oss på Östgöta Kök i Linköping eller Östgöta Kök i Norrköping hjälpa till med allt från mat till eventplanering, så kan hela familjen njuta av festen.

Till Linköpings studentbufféer
Till Norrköpings studenbufféer

Beställ catering från Östgöta Kök

Njut av härliga middagar och fester med nära och kära. Beställ vår vällagade catering, för att få mer tid tillsammans.

Till Linköpings cateringbufféer
Till Norrköpings cateringbufféer

Desserter för avhämtning

Födelsedagskalas, fest eller vill du komplettera våra bufféer med lite gott till kaffet? Hos oss kan du beställa bakelser och våra populära moussetårtor.

Här kan du läsa mer om vårt utbud

Catering

Vi inspireras av årstidernas skiftningar och av det vårt östgötska landskap producerar. Därför varierar tillgången på lokala råvaror efter säsong. Vår ambition är att så långt det går erbjuda väl utvalda, lokala alternativ. Påsk, student, jul eller allmänt party? Vi ser till att leverera det du vill – dit du vill.