Färdiglagad mat till din fest eller till företaget

Dags för fest eller konferens? Vi ger dig gärna en hjälpande hand för att sätta guldkant på tillställningen. Vi erbjuder allt från Afternoon Tea till bufféer och sittande middagar. Från en tårta till kalaset till en kock som tar med sitt eget mobila kök. Ute på en ö i skärgården eller i stora salar fyllda av hundratals hungriga gäster. Vad du än vill ha levererat till ditt företag – eller hem till dig – så lovar vi att göra vårt bästa för att du ska slippa att tänka på matbestyr och i stället få luta dig tillbaka och njuta av kärleksfullt tillagad mat från grunden.

Bild på student i studentmössa, illustrerar erbjudande om catering av studentbuffé

Sjung om studentens lyckliga dar!

Boka studentbuffé till sommarens festligheter. Inför studenten erbjuder vi två cateringmenyer, utformade för er studentbuffé, den ena med sörmländskt kycklingbröst och den andra vegetarisk med sötpotatissallad och najaost- och zucchinifritters.

Se studentbufféerna

Desserter för avhämtning

Födelsedagskalas, fest eller vill du komplettera våra bufféer med lite gott till kaffet? Hos oss kan du beställa bakelser och våra populära moussetårtor. Här kan du läsa mer om vårt utbud!

Veckans helgpåse

Vecka 13
Förrätt
Hummersoppa

Varmrätt
Kalvwienerschnitzel
klassiska tillbehör

Valfri dessert från söthyllan

275 kronor per person

Förboka