Välkommen till en vår av Cook-along och matglädje!

 

Nu är våren äntligen kommen! Knoppar brister, solen värmer och en sommar ligger runt hörnet. Och vore det inte fantastiskt att få ett härligt avslut med kollegorna innan sommarledigheten? Vi på Östgöta Kök har nu glädjen att presentera Cook-along för företag – en matupplevelse med underhållning, streamat direkt in i era kök! Perfekt för kick-off, företagsfesten eller som social aktivitet på konferensen. 

Cook-along är en matupplevelse med underhållning där ni lagar & avnjuter en 3-rätters meny med Thomas och Karin, och vi anpassar allt efter era önskemål. Vill ni ha en temamiddag med fokus på hållbarhet? Ett seminarium om hur man kombinerar mat och vin? Ett peppande föredrag om teambuilding eller sång och dans som underhållning i matlagningspauserna? Allt är möjligt! 

Hur går festkvällen till?

Ni kopplar upp er via en länk vi kommer att skicka ut till er 60 minuter innan kvällen börjar. Alla behöver vara redo med kniv & skärbräda, stekpanna, smör, salt & peppar – resten berättar vi längs vägen. Kvällen börjar med tilltugg och gott att dricka – sedan lagar vi mat tillsammans med inspirerande seminarium eller liveframträdande i pauserna. Allt formas efter era behov och önskemål. Vi lovar att ni kommer att få en fantastisk festkväll – på avstånd, men tillsammans! 

 

Hur får vi matvarorna?

Påsarna hämtas enkelt på Östgöta Kök Nya Torget eller på Östgöta Kök Linköping. Om ni eller någon av er inte har möjlighet att hämta pga rådande omständigheter kör vi ut påsen/påsarna utan kostnad i Norrköping med nära omnejd. Ni hämtar upp maten på dagen innan evenemanget, senast kl 18.

 

Hur kommer vi åt länken?

Ca 60 minuter innan vi kör igång mailar vi ut aktuell länk till er.

 

Hur bokar vi? 

Skicka ett mail till info@ostgotakok.se eller ring Malin Peterzén på 0768-10 38 58 för bokning och mer om Cook-along för företag.


Fler frågor?

Det är bara att du hör av dig till oss på info@ostgotakok.se

 


 

Varmt välkomna!

Thomas & Karin