
Välkommen till en vår av Cook-along och matglädje!
Cook-along är en matupplevelse med underhållning där du lagar & avnjuter en 3-rätters meny med Thomas och Karin samt att Elenor Léone sätter sköna toner under kvällen. Allt streamat direkt in i ditt kök!
Vi har nu glädjen att presentera en hel vår av fest, matlagning och sång!
Lördagen den 23 januari 17.30 – 21.00- Lördagen den 27 februari 17.30 – 21.00
- Lördagen den 27 mars 17.30 – 21.00
- Lördagen den 24 april 17.30 – 21.00
Hur får jag matvarorna?
Hur kommer jag åt länken?
Ca 60 minuter innan vi kör igång mailar vi ut aktuell länk till dig.
Hur går festkvällen till?
Vad kostar det?
Hur bokar vi?
Hur betalar jag?
Kvittot sänder vi med i påsen.
Lördag 27 februari – Kvällens meny
Vi börjar middagen med en skål tillsammans där vi bjuder på tilltugg
Champagnetilltugg
Vegetarisk antipasto-plock
Förrätt
Pilgrimsmussla
Jordärtskocka, tomat, rökt sidfläsk
***
Vegetarisk förrätt
Jordärtsskockspuré/ körsbärstomater/bakad pärlök/rostade hasselnötter
Huvudrätt
Oxfilé
Krämig parmesan- & örtpotatis, rödvinssås, brysselkålsblad
***
Vegetarisk varmrätt
Vegetarisk biff
Zucchini/portabellosvamp/fetaost
Dessert
Chokladfondant
Gräddfilsglass, inkokta körsbär
Vad dricker vi
Middagens rätter kommer matchas med följande drycker:
Substance Chardonnay 2019
Jonty’s Ducks Pekin Red 2017
Manoella Ruby Finest Reserve
Du hittar alla rekommendera viner på länken nedan.
Obs! Dessa viner är beställningssortiment och behöver beställas i god tid från Systembolaget.
Lördag 27 mars – Kvällens meny
Menyn avslöjar vi när det närmar sig…
Lördag 24 april – Kvällens meny
Menyn avslöjar vi när det närmar sig…
Fler frågor?
Varmt välkomna!
Thomas & Karin