Välkommen till en vår av Cook-along och matglädje!

Cook-along är en matupplevelse med underhållning där du lagar & avnjuter en 3-rätters meny med Thomas och Karin samt att Eleonor Léone sätter sköna toner under kvällen. Allt streamat direkt in i ditt kök!

Vi har nu glädjen att presentera en hel vår av fest, matlagning och sång!

 

  • Lördagen den 23 januari 17.30 – 21.00
  • Lördagen den 27 februari 17.30 – 21.00
  • Lördagen den 27 mars 17.30 – 21.00
  • Lördagen den 24 april 17.30 – 21.00

Boka bums!

 

Hur får jag matvarorna?

Påsen hämtar du enkelt på Östgöta Kök Nya Torget eller på Östgöta Kök Linköping om du inte har möjlighet att hämta pga rådande omständigheter kör vi ut den till dig utan kostnad i Norrköping med nära omnejd. Du hämtar upp maten på fredagen, dagen innan evenemanget, senast kl 18.

Hur kommer jag åt länken?

Ca 60 minuter innan vi kör igång mailar vi ut aktuell länk till dig.

Hur går festkvällen till?

17.30 startar vi med drinktilltugg – du behöver vara redo med kniv & skärbräda, stekpanna, smör, salt & peppar – resten berättar vi längs vägen! Lite kommer vara färdiglagat och några grejer gör vi tillsammans. Se till att vara uppkopplad och redo på länken till 17:30, så kör vi igång!

Vad kostar det?

Det kostar 495 kronor per person.

Hur bokar vi?

Det gör du på bokningsformuläret nedan. För att kunna delta på på lördagen behöver vi ha din bokning hos oss senast torsdag kl 12 .

Hur betalar jag?

Du swishar på 123 683 76 45.
Kvittot sänder vi med i påsen.


Lördag 24 april – Kvällens meny

Kvällens meny- Med smak av vårens primörer

Tilltugg

Västerbottenosttarte/ svensk löjrom/ hängd gräddfil (L)

Förrätt

Vit sparris/ ramslökshollandaise/ hemrökt lax/ smörstekta brödkrutonger (L,G)

Huvudrätt

Vårlamm/ grön sparris/ rosmarinrödvinsås/ råstekt potatis/ vitlökssmör (L)

Dessert

Knäckig rabarberpaj/ råkräm (L,G)

 

Vegetarisk meny

Tilltugg

Västerbottenosttarte/ hängd gräddfil/ tångkaviar (L)

Förrätt

Vit sparris/ ramslökshollandaise/ smörstekta brödkrutonger (L,G)

Huvudrätt

Parmesan-och grönärtsbiff/ grön sparris/ råstekt potatis/ vitlökssmör (L,G)

Dessert

Knäckig rabarberpaj/ råkräm (L,G)

 

 


Fler frågor?

Det är bara att du hör av dig till oss på info@ostgotakok.se

Varmt välkomna!

Thomas & Karin


Boka nu!

    Beställ Cook-along

    Ordinarie menyer:
    Vegetariska menyer:

    Datum:

    Pris: 495 kr / pers och tillfälle

    Dina uppgifter


    Jag önskar hemkörning
    Med fri hemkörning avses i Norrköping med nära omnejd, utkörning på valt datum.

    Övriga kommentarer, t ex allergier