
Välkommen till en vår av Cook-along och matglädje!
Cook-along är en matupplevelse med underhållning där du lagar & avnjuter en 3-rätters meny med Thomas och Karin samt att Elenor Léone sätter sköna toner under kvällen. Allt streamat direkt in i ditt kök!
Vi har nu glädjen att presentera en hel vår av fest, matlagning och sång!
- Lördagen den 23 januari 17.30 – 21.00
- Lördagen den 27 februari 17.30 – 21.00
- Lördagen den 27 mars 17.30 – 21.00
- Lördagen den 24 april 17.30 – 21.00
Obs! Nya starttider på alla datum.
Hur får jag matvarorna?
Hur kommer jag åt länken?
Ca 60 minuter innan vi kör igång mailar vi ut aktuell länk till dig.
Hur går festkvällen till?
Vad kostar det?
Hur bokar vi?
Hur betalar jag?
Kvittot sänder vi med i påsen.
Lördag 23 januari – Kvällens meny
Vi börjar middagen med en skål tillsammans där vi bjuder på tilltugg
Broccoli/jalapeno/puffat ris
Prästost/smördeg/karamelliserad lök
Förrätt
Krispiga rårakor/sikrom/smetana/lök
(vegetariskt alternativ med tångkaviar)
Huvudrätt
Svensk kalvfile/potatisstomp med lök och
citron/örtsmör/rödvinsås/vintergrönsaker
Magges vita choklad och mascarponemousse/rårörda hallon
Huvudrätt, vegetariskt alternativ
Savoykålsdolme med gula ärtor och bondbönor/potatisstomp med lök och
citron/örtsmör/rödvinsås/vintergrönsaker
Dessert
Magges vita choklad och mascarponemousse/rårörda hallon
Vad dricker vi
Denna gång kommer vi även erbjuda en liten vinprovning i samarbete med Handpicked Wines under sommelier Anna Röjermans kunniga vägledning. På länken nedan kan ni direkt beställa era viner. Dessa viner beställs och hämta ut på Systembolaget nära dig:
Lördag 27 februari – Kvällens meny
Menyn avslöjar vi när det närmar sig…
Lördag 27 mars – Kvällens meny
Menyn avslöjar vi när det närmar sig…
Lördag 24 april – Kvällens meny
Menyn avslöjar vi när det närmar sig…
Fler frågor?
Varmt välkomna!
Thomas & Karin