Välkommen till en vår av Cook-along och matglädje!

Cook-along är en matupplevelse med underhållning där du lagar & avnjuter en 3-rätters meny med Thomas och Karin samt att Elenor Léone sätter sköna toner under kvällen. Allt streamat direkt in i ditt kök!

Vi har nu glädjen att presentera en hel vår av fest, matlagning och sång!

 

  • Lördagen den 23 januari 17.30 – 21.00
  • Lördagen den 27 februari 17.30 – 21.00
  • Lördagen den 27 mars 17.30 – 21.00
  • Lördagen den 24 april 17.30 – 21.00

Obs! Nya starttider på alla datum.

Boka bums!

 

Hur får jag matvarorna?

Påsen hämtar du enkelt på Östgöta Kök Nya Torget eller på Östgöta Kök Linköping om du inte har möjlighet att hämta pga rådande omständigheter kör vi ut den till dig utan kostnad i Norrköping med nära omnejd. Du hämtar upp maten på fredagen, dagen innan evenemanget, senast kl 18.

Hur kommer jag åt länken?

Ca 60 minuter innan vi kör igång mailar vi ut aktuell länk till dig.

Hur går festkvällen till?

17.30 startar vi med drinktilltugg – du behöver vara redo med kniv & skärbräda, stekpanna, smör, salt & peppar – resten berättar vi längs vägen! Lite kommer vara färdiglagat och några grejer gör vi tillsammans. Se till att vara uppkopplad och redo på länken till 17:30, så kör vi igång!

Vad kostar det?

Det kostar 495 kronor per person.

Hur bokar vi?

Det gör du på bokningsformuläret nedan. För att kunna delta på på lördagen behöver vi ha din bokning hos oss senast torsdag kl 12 .

Hur betalar jag?

Du swishar på 123 683 76 45.
Kvittot sänder vi med i påsen.

Här är en liten filmad hälsning, som vi spelade in inför den första Cook-along-kvällen i november:

 

 


Lördag 23 januari – Kvällens meny

Vi börjar middagen med en skål tillsammans där vi bjuder på tilltugg

Broccoli/jalapeno/puffat ris
Prästost/smördeg/karamelliserad lök

Förrätt

Krispiga rårakor/sikrom/smetana/lök
(vegetariskt alternativ med tångkaviar)

Huvudrätt

Svensk kalvfile/potatisstomp med lök och
citron/örtsmör/rödvinsås/vintergrönsaker

Magges vita choklad och mascarponemousse/rårörda hallon

Huvudrätt, vegetariskt alternativ

Savoykålsdolme med gula ärtor och bondbönor/potatisstomp med lök och
citron/örtsmör/rödvinsås/vintergrönsaker

Dessert

Magges vita choklad och mascarponemousse/rårörda hallon

Vad dricker vi

Denna gång kommer vi även erbjuda en liten vinprovning i samarbete med Handpicked Wines under sommelier Anna Röjermans kunniga vägledning. På länken nedan kan ni direkt beställa era viner. Dessa viner beställs och hämta ut på Systembolaget nära dig:

Vinlista på Systembolaget

Uppdatering 14/1: Det röda vinet, Bruna Grimaldi, är tyvärr slut hos leverantören. I den uppdaterade listan på länken ovan presenteras istället Tenuta Buon Tempo. Båda viner passar utmärkt till maten. 

 

Lördag 27 februari – Kvällens meny

Menyn avslöjar vi när det närmar sig…

Lördag 27 mars – Kvällens meny

Menyn avslöjar vi när det närmar sig…

Lördag 24 april – Kvällens meny

Menyn avslöjar vi när det närmar sig…

 

 


Fler frågor?

Det är bara att du hör av dig till oss på info@ostgotakok.se

Varmt välkomna!

Thomas & Karin


Boka nu!

    Beställ Cook-along

    Ordinarie menyer:
    Vegetariska menyer:

    Datum:

    Pris: 495 kr / pers och tillfälle

    Dina uppgifter


    Jag önskar hemkörning
    Med fri hemkörning avses i Norrköping med nära omnejd, utkörning på valt datum.

    Övriga kommentarer, t ex allergier