På Östgöta Kök Nya Torget har vi en delikatessbutik med en stor charkdisk fylld av charkuterier och  ett stort utbud av ostar. Dessutom kompletterar vi mot veckoslutet med  färsk fisk och skaldjur när väder och vind tillåter. Precis som det ska vara när du handlar över disk. Dessutom erbjuder vi färdiglagad mat du själv kan kombinera, matlådor och efterrätter.

I vår kyl hittar du goda efterrätter och är det dags för tårta? Från vårt bageri i Linköping kan du beställa härliga moussetårtor. I mån av tillgång fyller vi den även med lokalodlade grönsaker, ägg och annat vi tycker passar. Butiken är dessutom full av goda marmelader, kryddor, oljor – kort sagt allt du behöver för att inspireras till att laga riktigt god mat.

Fisk & Skaldjur

Vi älskar skaldjur och mot slutet av veckan, när väder och vind tillåter fyller vi disken med pinfärska skaldjur såsom hummer, havskräftor, räkor, musslor och andra läckerheter. Vill du förgylla helgen med skaldjur är du varmt välkommen att kontakta oss senast onsdag morgon så återkommer vi med besked om tillgång samt pris.

Dessutom har vi flera färdiga rätter du kan köpa med dig – varför inte börja helgen med en rejäl räckmacka med handpillade räkor och ett glas svalt, vitt vin?

Större bjudning?

Östgöta kök erbjuder också komplett catering från både Norrköping och Linköping. Klassisk, vegetarisk, asiatisk?

Se våra cateringmenyer