På Östgöta Kök Nya Torget har vi en delikatessbutik med en stor charkdisk fylld av charkuterier och  ett stort utbud av ostar. Dessutom erbjuder vi färdiglagad mat som du själv kan kombinera samt matlådor och efterrätter. Mot veckoslutet  kompletterar vi med det som gör helgen lite extra god så som smörrebröd, olika röror, drinktilltugg och även skaldjur när väder och vind tillåter.

I butiken hittar du dessutom goda marmelader, kryddor, oljor – kort sagt allt du behöver för att inspireras till att laga riktigt god mat, eller kanske ge bort till någon du tycker om.

Fisk & Skaldjur

Vi älskar skaldjur och mot slutet av veckan, när väder och vind tillåter fyller vi disken med pinfärska skaldjur såsom hummer, havskräftor, räkor, musslor och andra läckerheter. Vill du förgylla helgen med skaldjur är du varmt välkommen att kontakta oss senast onsdag morgon så återkommer vi med besked om tillgång samt pris.

Dessutom har vi flera färdiga rätter du kan köpa med dig – varför inte börja helgen med en rejäl räckmacka med handpillade räkor och ett glas svalt, vitt vin?

Större bjudning?

Östgöta kök erbjuder också komplett catering från både Norrköping och Linköping. Klassisk, vegetarisk, asiatisk?

Se våra cateringmenyer