På Östgöta Kök Nya Torget har vi en delikatessbutik med en stor charkdisk fylld av charkuterier, ett stort utbud av ostar, fisk och skaldjur. Precis som det ska vara när du handlar över disk. Dessutom erbjuder vi färdiglagad mat du själv kan kombinera, matlådor och efterrätter.

I vår kyl hittar du goda efterrätter och tårtor, i mån av tillgång fyller vi den även med lokalodlade grönsaker, ägg och annat vi tycker passar. Butiken är dessutom full av goda marmelader, kryddor, oljor – kort sagt allt du behöver för att inspireras till att laga riktigt god mat.

Lägg något gott under granen

Köp något gott till den du vill visa uppskattning. Oavsett om det är dina underbara kunder, ditt härliga arbetslag eller dina fantastiska fastrar. I Delin på Östgöta Kök Norrköping har vi förberett några fina klappar för den som varit riktigt snäll i år.

Varmt välkommen med din beställning på info@ostgotakok.se senast 13 december.

Läs mer om klapparna här 

Fisk & Skaldjur

Vi älskar skaldjur och mot slutet av veckan, när väder och vind tillåter fyller vi disken med pinfärska skaldjur såsom hummer, havskräftor, räkor, musslor och andra läckerheter. Vill du förgylla helgen med skaldjur är du varmt välkommen att kontakta oss senast onsdag morgon så återkommer vi med besked om tillgång samt pris.

Dessutom har vi flera färdiga rätter du kan köpa med dig – varför inte börja helgen med en rejäl räckmacka med handpillade räkor och ett glas svalt, vitt vin?

Östgöta köks helgklassiker

Under november och december ersätts vår ordinarie helgpåse med en påse fylld med våra mest omtyckta rätter, packat och klart för helgmyset.

1 burk Östgöta köks skagenröra

Svensk ryggbiff
Potatisgratäng
Rödvinssås
Örtsmör
Grillade grönsaker

Veckans dessert

315 kronor per person