Jobba med Östgöta Kök, en familj med tusen möjligheter

Vi är redo! Vi öppnar upp och vi öppnar nytt. Alla tjänster inom kök, bar och servis sökes för dig som vill utvecklas i en driven miljö med oss.
 
Östgöta Kök stannar inte upp, vi växer och satsar hela tiden framåt med stort fokus på våra medarbetares bästa. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event. Vi är en stor koncern med många enheter och vi kan erbjuda en tjänst på någon av våra andra restauranger redan idag. 
 
Välkommen till ett tryggt jobb, kollektivavtal, friskvård, stora utvecklingsmöjligheter och en fantastisk gemenskap. Vi söker kockar, souschef, hovmästare, serveringspersonal, bartenders och diskare.
 
Välkommen till familjen!
 
Östgöta Kök
Östgöta kök Norrköping, Östgöta Kök Linköping, Event & Catering, GIN, Fresh Market, Härlig Pasta, Burgers & Bangers, Vinyl Food & Groove, Arkösunds Hotell och ÖK Smak & Tak i LINK Business Center i Linköping.

Lediga tjänster

Här hittar du specifika tjänster som vi letar lite extra efter just nu. Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi erbjuder självklart trygga anställningsvillkor via kollektivavtal. Har du andra kvalitéer som du tror kan passa på Östgöta Kök, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Simón Beijborn på linda@ostgotakok.se.


Välkommen till en oförglömlig sommar i skärgården – kom och jobba med oss på Arkösunds hotell!

Nu finns möjligheten att i sommar arbeta med oss på Arkösunds hotell. Vi söker såväl erfarna som oerfarna personer inom hotell- och restaurangbranschen som vill utvecklas i en spännande miljö och förgylla våra gästers sommar på Arkösunds Hotell.

Vi välkomnar dig till ett tryggt jobb med kollektivavtal, stora utvecklingsmöjligheter och en fantastisk gemenskap.

Antalet platser är begränsade och brukar gå åt fort så skicka in din ansökan redan idag till  jobb@ostgotakok.se

Välkommen till familjen!

/Gänget på Arkösunds Hotell


Härlig Pasta vill bli fler – bli en del av gänget!

Nu finns möjligheten att börja arbeta med oss på Härlig Pasta i Norrköping. Vi söker dig som har några års erfarenhet från restaurangbranschen och som vill jobba och utvecklas tillsammans med andra.

Vi älskar pasta i alla dess former och tillverkar dagligen all vår pasta från grunden för att kunna servera den färsk. Vi erbjuder också catering och abonnerade fester. 

Hos oss är du välkommen till ett tryggt jobb med kollektivavtal, stora utvecklingsmöjligheter och en fantastisk gemenskap. 

Skicka in din ansökan till jobb@ostgotakok.se

Välkommen till Östgöta Kök-familjen!

/Gänget på Härlig Pasta

 


Extrapersonal till event- och cateringverksamhet, Östgöta Kök Linköping

Vi söker extrapersonal till vår event- och cateringverksamhet. Vill du hänga med? Hör av dig till jobb@ostgotakok.se.


Serveringspersonal till ÖK Smak & Tak

ÖK Smak & Tak är ett nordiskt brasserie, där vi visar omtanke om både gästen och råvaran. Restaurangen är en mötesplats för både affärer och upplevelser, tätt sammanknuten med konferensverksamheter och nätverkande. På plan 8 har vi även öppnat Linköpings första takbar.

Nu söker vi serveringspersonal! Ta chansen att vara med från start på vår resa med att öppna upp ÖK Smak & Tak. I servisen är du ansiktet utåt mot våra gäster och vi vill därför att du brinner för att ge fantastisk service, tar stort ansvar för ditt jobb, är stresstålig och tänker utanför boxen när det behövs. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen och att du trivs med att jobba i ett team där samarbete är av största vikt för att skapa en bra arbetsmiljö.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi erbjuder självklart trygga anställningsvillkor via kollektivavtal. Vi behöver utöka serveringsteamet med ett flertal nya medarbetare, tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Du kommer att arbeta dag, kväll och helg.

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Servering ÖK Smak & Tak” i ämnesraden. Du kan även använda formuläret nedan.


Sök jobb – skicka din intressanmälan!

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss, fyll i nedan uppgifter för att skicka in en jobbansökan så hör vi av oss så snart som möjligt!

Tjänsten som HR-ansvarig söker på den separata länken i slutet av annonsen. Övriga tjänster söker du i formuläret nedan. 

  Jag vill:

  Jag söker jobbet som:
  Jag söker jobb som:

  Jag söker jobb på:

  Jag vill helst jobba...

  Jag har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen:

  Det finns oändliga möjligheter för dig som vill jobba hos oss. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event.

  Våra ledord är ödmjukhet, engagemang, smakupplevelse och värme. Vi vill att omtanke ska genomsyra verksamheten. Omtanke mot våra gäster för att dem ska känna sig unika. Omtanke mot oss själva och våra medarbetare för att vara en bra medmänniska och arbetsgivare. Även omtanke om vårt klimat och vår framtida värld.

  Förmåner för dig som jobbar på Östgöta Kök

  Utvecklingsmöjligheter
  Östgöta Kök är en stor familj, med många olika verksamheter och alltid en möjlighet för dig att utvecklas

  God mat, lagad från grunden
  Du får alltid personalrabatt på vår goda mat!

  Hälsa & välmående
  Hos oss får du friskvårdsbidrag och förmåner som hanteras i personalplattformen Benify

  Trygghet
  Alla våra verksamheter har (självklart) kollektivavtal