Östgöta köks matlagning grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, gärna från gårdarna på den bördiga östgötaslätten. I femton års tid har det varit vår filosofi, och den har genomsyrat varje koncept vi har utvecklat under åren. Från när Burgers & Bangers slog upp portarna, till vår fine dining-restaurang GIN och skärgårdshotellet Arkösund.


Det finns oändliga möjligheter för dig som vill jobba hos oss. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event.

Våra ledord är ödmjukhet, engagemang, smakupplevelse och värme. Vi vill att omtanke ska genomsyra verksamheten. Omtanke mot våra gäster för att dem ska känna sig unika. Omtanke mot oss själva och våra medarbetare för att vara en bra medmänniska och arbetsgivare. Även omtanke om vårt klimat och vår framtida värld.

Förmåner för dig som jobbar på Östgöta Kök

Utvecklingsmöjligheter

Östgöta Kök är en stor familj, med många olika verksamheter och alltid en möjlighet för dig att utvecklas

God mat, lagad från grunden

Du får alltid personalrabatt på vår goda mat!

Hälsa & välmående

Hos oss får du friskvårdsbidrag

Trygghet

Alla våra verksamheter har (självklart) kollektivavtal

Vill du bli en del av Östgöta Kök?

 

Är det du som är en av våra framtida medarbetare? Letar du efter en jobbannons men hittar ingen just nu? Våra verksamheter utvecklas ständigt och vi håller alltid utkik efter engagerad personal som delar vår kärlek till mat och service.

Välkommen att skicka in en spontanansökan och berätta för oss vem du är, vad du brinner för i restaurangbranschen och varför du blir taggad av tanken på att jobba hos oss. Vi har ett gäng spännande och inspirerande enheter, berätta gärna vilken eller vilka verksamheter du är intresserad av att jobba på och varför just du skulle passa in där.

Skicka in din spontanansökan till jobb@ostgotakok.se, vi ser fram emot att veta mer om dig!