Jobba med Östgöta Kök, en familj med tusen möjligheter

Vi är redo! Vi öppnar upp och vi öppnar nytt. Alla tjänster inom kök, bar och servis sökes för dig som vill utvecklas i en driven miljö med oss.
 
Östgöta Kök stannar inte upp, vi växer och satsar hela tiden framåt med stort fokus på våra medarbetares bästa. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event. Vi är en stor koncern med många enheter och vi kan erbjuda en tjänst på någon av våra andra restauranger redan idag. 
 
Välkommen till ett tryggt jobb, kollektivavtal, friskvård, stora utvecklingsmöjligheter och en fantastisk gemenskap. Vi söker kockar, souschef, hovmästare, serveringspersonal, bartenders och diskare.
 
Välkommen till familjen!
 
Östgöta Kök
Östgöta kök Norrköping, Östgöta Kök Linköping, Event & Catering, GIN, Fresh Market, Härlig Pasta, Burgers & Bangers, Vinyl Food & Groove, Arkösunds Hotell och ÖK Smak & Tak i LINK Business Center i Linköping.

Lediga tjänster

Här hittar du specifika tjänster som vi letar lite extra efter just nu. Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi erbjuder självklart trygga anställningsvillkor via kollektivavtal. Har du andra kvalitéer som du tror kan passa på Östgöta Kök, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Simón Beijborn på linda@ostgotakok.se.


Östgöta Kök söker HR-ansvarig!

Är du en ödmjuk person med bred HR-erfarenhet? Vill du verka i en familjär verksamhet där du blir en avgörande pusselbit i att leda HR-arbetet framåt? Passa då på att söka tjänsten som HR-ansvarig hos Östgöta Kök!

Över enheterna i Norrköping och Linköping har vi cirka 80 heltidsanställda kockar, diskare, transportörer, serveringspersonal samt egen eventavdelning. Våra värdeord är Råvara, Hantverk och Omtanke och dessa speglar vår vardag i stort som smått. Vi har en fantastisk gemenskap och värderar våra medarbetare väldigt högt.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som HR-ansvarig hos Östgöta Kök kommer du att vara ansvarig för att driva HR-arbetet framåt inom verksamheten. Du kommer att arbeta operativt med alla HR-funktionens delar; varumärkesarbete, rekrytering, arbetsmiljö, chefsstöd (restaurangchefer och köksmästare), arbetsrättsliga frågor, processer och rutiner samt utbildning och kompetensutveckling av medarbetarna. Du kommer vara närvarande på alla våra enheter i Norrköping och Linköping. Som HR-ansvarig erbjuds du en fri och varierande roll med stort inflytande över din egen utveckling. Du får även bana vägen för företagets HR-processer.
Din profil

I denna roll går vi mycket på personlig potential, men för att lyckas i rollen behöver du ha en eftergymnasial utbildning inom HR eller likvärdig samt erfarenhet/kunskap inom samtliga HR-områden. Du är även van att arbeta i en organisation där det inte finns satta processer och rutiner för allt inom HR-området – det är snarare något du brinner för att vara med att skapa. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skift samt i Officepaketet, framför allt Powerpoint. Du innehar körkort. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen.

Som person är du ödmjuk och självgående. Du är en kommunikativ och kreativ person som gillar att tänka utanför boxen och inte är rädd för förändring. Ordning, reda och planering är något som symboliserar dig och ditt arbetssätt. Du är en god relationsskapare, gillar att samarbeta med andra och vara i olika nätverkssammanhang. Du anpassar dig efter situationen och hjälper till där det behövs. Du är en ”doer” som gillar att arbeta operativt med HR-frågor.


ÖK Smak & Tak söker personal till våren och sommaren

 

ÖK Smak & Tak är ett nordiskt brasserie där vi visar omtanke om både gästen och råvaran. Restaurangen är en mötesplats för både affärer och upplevelser, tätt sammanknuten med konferensverksamheter och nätverkande. På plan 8 har vi även öppnat en härlig takbar där du kan blicka ut över Linköpings takåsar.

Nu söker vi kockar, bartenders och serveringspersonal till våren och sommaren. I servisen och i baren är du ansiktet utåt mot våra gäster och vi vill därför att du brinner för att ge fantastisk service, är erfaren inom yrket, tar stort ansvar för ditt jobb, är stresstålig och tänker utanför boxen när det behövs. Som kock önskar vi att du har erfarenhet av branschen och vill utvecklas och växa i en erfaren, samarbetsvillig och peppad miljö.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar och hos oss är det en självklarhet att våra medarbetare får trygga anställningsvillkor via kollektivavtal men även stora utvecklingsmöjligheter. Du får tillgång till vår Personalportal via Benify där du hittar rabatter och förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Skicka in din ansökan till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Kock/Bartender/Servering ÖK Smak & Tak” i ämnesraden. Du kan även använda formuläret nedan.


Härlig Pasta vill bli fler – bli en del av gänget!

Nu finns möjligheten att börja arbeta med oss på Härlig Pasta i Norrköping. Vi söker dig som har några års erfarenhet från restaurangbranschen och som vill jobba och utvecklas tillsammans med andra.

Vi älskar pasta i alla dess former och tillverkar dagligen all vår pasta från grunden för att kunna servera den färsk. Vi erbjuder också catering och abonnerade fester. 

Hos oss är du välkommen till ett tryggt jobb med kollektivavtal, stora utvecklingsmöjligheter och en fantastisk gemenskap. 

Skicka in din ansökan till jobb@ostgotakok.se. Du kan även använda formuläret nedan.

Välkommen till Östgöta Kök-familjen!

/Gänget på Härlig Pasta

 


Extrapersonal till event- och cateringverksamhet, Östgöta Kök Linköping

Vi söker extrapersonal till vår event- och cateringverksamhet. Vill du hänga med? Hör av dig till jobb@ostgotakok.se. Du kan även använda formuläret nedan.


Sök jobb – skicka din intressanmälan!

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss, fyll i nedan uppgifter för att skicka in en jobbansökan så hör vi av oss så snart som möjligt!

Tjänsten som HR-ansvarig sökes på den separata länken i slutet av annonsen. Övriga tjänster kan du söka i formuläret nedan. 

  Jag vill:

  Jag söker jobbet som:

  Jag söker jobb som:

  Jag söker jobb på:

  Jag vill helst jobba...

  Jag har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen:

  Oändliga möjligheter

  Det finns oändliga möjligheter för dig som vill jobba hos oss. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event.

  Våra ledord

  Våra ledord är ödmjukhet, engagemang, smakupplevelse och värme. Vi vill att omtanke ska genomsyra verksamheten. Omtanke mot våra gäster för att dem ska känna sig unika. Omtanke mot oss själva och våra medarbetare för att vara en bra medmänniska och arbetsgivare. Även omtanke om vårt klimat och vår framtida värld.

  Förmåner för dig som jobbar på Östgöta Kök

  Utvecklingsmöjligheter
  Östgöta Kök är en stor familj, med många olika verksamheter och alltid en möjlighet för dig att utvecklas

  God mat, lagad från grunden
  Du får alltid personalrabatt på vår goda mat!

  Hälsa & välmående
  Hos oss får du friskvårdsbidrag och förmåner som hanteras i personalplattformen Benify

  Trygghet
  Alla våra verksamheter har (självklart) kollektivavtal