Jobba med Östgöta Kök, en familj med tusen möjligheter

Vi är redo! Vi öppnar upp och vi öppnar nytt. Alla tjänster inom kök, bar och servis sökes för dig som vill utvecklas i en driven miljö med oss.
 
Östgöta Kök stannar inte upp, vi växer och satsar hela tiden framåt med stort fokus på våra medarbetares bästa. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event. Vi är en stor koncern med många enheter och vi kan erbjuda en tjänst på någon av våra andra restauranger redan idag. 
 
Välkommen till ett tryggt jobb, kollektivavtal, friskvård, stora utvecklingsmöjligheter och en fantastisk gemenskap. Vi söker kockar, souschef, hovmästare, serveringspersonal, bartenders och diskare.
 
Välkommen till familjen!
 
Östgöta Kök
Östgöta kök Norrköping, Östgöta Kök Linköping, Event & Catering, GIN, ARV, Fresh Market, Härlig Pasta, Burgers & Bangers, Vinyl Food & Groove, Arkösunds Hotell och ÖK Smak & Tak i LINK Business Center i Linköping.

Lediga tjänster

Här hittar du specifika tjänster som vi letar lite extra efter just nu. Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi erbjuder självklart trygga anställningsvillkor via kollektivavtal. Har du andra kvalitéer som du tror kan passa på Östgöta Kök, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Simón Beijborn på linda@ostgotakok.se.


Personal till ÖK Smak & Taks nya takbar 

Vill du hjälpa oss att lyfta vår restaurang till nya höjder? Inför sommaren öppnar vi vår nya häftiga takbar och behöver därför förstärka vår personalgrupp med dig som gillar att jobba med matlagning, servering och bakom bardisken. Är du den vi söker? Hör av dig till jobb@ostgotakok.se.


Extrapersonal till event- och cateringverksamhet, Östgöta Kök Linköping

Vi går en spännande vår och sommar till mötes med massor av häftiga fester och events. Därför söker vi nu extrapersonal till vår event- och cateringverksamhet. Vill du hänga med? Hör av dig till jobb@ostgotakok.se.


Sous chef till Östgöta Kök Norrköping, Nya Torget

Inom Östgöta Kök Gruppen finns stora möjligheter att utvecklas! Vi är så glada att flera av våra kockar tar steget och följer med oss in i vår senaste restaurangsatsning ÖK Smak & Tak och att det öppnar upp möjligheter för oss att ta in nya talanger i vårt team på Nya Torget.

Är du taggad på att kliva in i en roll som sous chef? Är det du som är vår köksmästare Magges högra hand? Vi söker dig som är en rutinerad kock och som vill jobba i en roll där du får ta stort ansvar och vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Du är självgående, noggrann och kvalitetsmedveten. I rollen som sous chef är du bekväm med att ansvara för administrativa uppgifter så som schemaläggning, du kan fatta snabba beslut och tillsammans med Magge leder och engagerar du vår personal.

Som anställd hos oss blir du en del av ett härligt team, du får stort eget ansvar och du får jobba hos en arbetsgivare som erbjuder både trygghet och nya utmaningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med mycket dagtidsjobb men även kvällar och helger några gånger i månaden.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Sous chef Östgöta Kök Norrköping” i ämnesraden. Du kan även använda formuläret nedan.


Östgöta Kök söker en ny köksmästare till Vinyl

På Vinyl Food n Groove får våra gäster luta sig tillbaka och avnjuta mat och vin i en avslappnad miljö. Vinyl har sommarstängt sedan maj och till hösten kommer vi öppna upp med nya spännande nyheter. Vi söker dig som har flera års erfarenhet restaurangbranschen som kökschef eller kanske är du souschef som är redo att ta nästa steg till köksmästare. Du är självgående, noggrann och kvalitetsmedveten samt vill jobba i ett team tillsammans med andra som brinner för sitt jobb. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi erbjuder självklart trygga anställningsvillkor via kollektivavtal.

Är det du som är vår nya Köksmästare? Skicka in din ansökan idag till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Ansökan Köksmästare” i ämnesraden.

Östgöta Kök söker en ny kock till Härlig Pasta

På Härlig Pasta serverar vi handgjord dagsfärsk pasta, slungad i klassiska smaker från hela vår glob. Restaurangen ligger mitt på Drottninggatan i Norrköping, med servering från lunch till mysiga kväll. Här tillverkar vi dagligen all vår pasta från grunden för att kunna servera den färsk. Vi erbjuder också catering och abonnerade fester. Vår pasta tillverkas på durumvete, ägg och vatten – helt utan tillsatser.

Nu söker vi en kock till oss i köket på Härlig Pasta. Vi söker dig som har några års erfarenhet från restaurangbranschen och som vill jobba i ett team tillsammans med andra som brinner för sitt jobb. Som kock ser vi att du är självgående, noggrann och kvalitetsmedveten. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi erbjuder självklart trygga anställningsvillkor via kollektivavtal.

Är det du som är vår nya kock? Skicka in din ansökan idag till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Ansökan Kock Härlig Pasta” i ämnesraden.


Serveringspersonal till ÖK Smak & Tak

I december slår vi upp portarna till vår senaste satsning i Linköping; ÖK Smak & Tak! ÖK Smak & Tak är ett nordiskt brasserie, där vi visar omtanke om både gästen och råvaran. Restaurangen är en mötesplats för både affärer och upplevelser, tätt sammanknuten med konferensverksamheter och nätverkande. På plan 8 bygger vi Linköpings första takbar, som öppnar till sommaren 2022.

Nu söker vi serveringspersonal! Ta chansen att vara med från start på vår resa med att öppna upp ÖK Smak & Tak. I servisen är du ansiktet utåt mot våra gäster och vi vill därför att du brinner för att ge fantastisk service, tar stort ansvar för ditt jobb, är stresstålig och tänker utanför boxen när det behövs. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen och att du trivs med att jobba i ett team där samarbete är av största vikt för att skapa en bra arbetsmiljö.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi erbjuder självklart trygga anställningsvillkor via kollektivavtal. Vi behöver utöka serveringsteamet med ett flertal nya medarbetare, tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Du kommer att arbeta dag, kväll och helg.

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Servering ÖK Smak & Tak” i ämnesraden. Du kan även använda formuläret nedan.


ÖK Smak & Tak söker barchef och barpersonal

Snart öppnar vi vår senaste satsning i Linköping; ÖK Smak & Tak! Restaurangen slår upp portarna i LINK Business Center december 2021 samtidigt som vi på plan 8 bygger Linköpings första takbar
som öppnar sommaren 2022.

Nu söker vi personal som vill jobba tillsammans med oss i baren. Vi söker både en barchef och barpersonal. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att jobba som bartender och du brinner för att ge förstklassig service till våra gäster. Du ska vara social, flexibel och lyhörd för gästens behov. Du kommer att få vara med på vår resa med ÖK Smak & Tak från start och får möjlighet att, tillsammans med våra restaurangchefer, sätta din prägel på baren och bygga vår drinklista med fokus på riktigt bra cocktails.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med start i slutet av november 2021.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Ansökan Bar” i ämnesraden. Du kan även använda formuläret nedan.


Sök jobb – skicka din intressanmälan!

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss, fyll i nedan uppgifter för att skicka in en jobbansökan så hör vi av oss så snart som möjligt!

  Jag vill:

  Jag söker jobbet som:
  Jag söker jobb som:

  Jag söker jobb på:

  Jag vill helst jobba...

  Jag har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen:

  Det finns oändliga möjligheter för dig som vill jobba hos oss. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event.

  Våra ledord är ödmjukhet, engagemang, smakupplevelse och värme. Vi vill att omtanke ska genomsyra verksamheten. Omtanke mot våra gäster för att dem ska känna sig unika. Omtanke mot oss själva och våra medarbetare för att vara en bra medmänniska och arbetsgivare. Även omtanke om vårt klimat och vår framtida värld.

  Förmåner för dig som jobbar på Östgöta Kök

  Utvecklingsmöjligheter
  Östgöta Kök är en stor familj, med många olika verksamheter och alltid en möjlighet för dig att utvecklas

  God mat, lagad från grunden
  Du får alltid personalrabatt på vår goda mat!

  Hälsa & välmående
  Hos oss får du friskvårdsbidrag och förmåner som hanteras i personalplattformen Benify

  Trygghet
  Alla våra verksamheter har (självklart) kollektivavtal