Jobba med Östgöta Kök,
en familj med tusen möjligheter

Vi är redo! Vi öppnar upp och vi öppnar nytt. Alla tjänster inom kök, bar och servis sökes för dig som vill utvecklas i en driven miljö med oss.
 
Östgöta Kök stannar inte upp, vi växer och satsar hela tiden framåt med stort fokus på våra medarbetares bästa. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event. Vi är en stor koncern med många enheter och vi kan erbjuda en tjänst på någon av våra andra restauranger redan idag. I vinter öppnar även vi en ny restaurang, ÖK Smak & Tak, i nya LINK Business Center, vid Stångån i Linköping.
 
Välkommen till ett tryggt jobb, kollektivavtal, friskvård, stora utvecklingsmöjligheter och en fantastisk gemenskap. Vi söker kockar, souschef, hovmästare, serveringspersonal, bartenders och diskare.
 
Välkommen till familjen!
 
Östgöta Kök
Östgöta kök Norrköping, Östgöta Kök Linköping, Event & Catering, GIN, ARV, Fresh Market, Härlig Pasta, Burgers & Bangers, Vinyl Food & Groove, Arkösunds Hotell. I december öppnar vi ÖK Smak & Tak i nya LINK Business Center, i Linköping.

Sök jobb – skicka din intressanmälan!

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss, fyll i nedan uppgifter för att skicka in en jobbansökan så hör vi av oss så snart som möjligt!

  Jag har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen:

  Jag söker jobb som:

  Jag söker jobb på:

  Jag vill helst jobba...

  Det finns oändliga möjligheter för dig som vill jobba hos oss. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event.

  Våra ledord är ödmjukhet, engagemang, smakupplevelse och värme. Vi vill att omtanke ska genomsyra verksamheten. Omtanke mot våra gäster för att dem ska känna sig unika. Omtanke mot oss själva och våra medarbetare för att vara en bra medmänniska och arbetsgivare. Även omtanke om vårt klimat och vår framtida värld.

  Förmåner för dig som jobbar på Östgöta Kök

  Utvecklingsmöjligheter
  Östgöta Kök är en stor familj, med många olika verksamheter och alltid en möjlighet för dig att utvecklas

  God mat, lagad från grunden
  Du får alltid personalrabatt på vår goda mat!

  Hälsa & välmående
  Hos oss får du friskvårdsbidrag och förmåner som hanteras i personalplattformen Benify

  Trygghet
  Alla våra verksamheter har (självklart) kollektivavtal