Jobba med Östgöta Kök,
en familj med tusen möjligheter

Vi är redo! Vi öppnar upp och vi öppnar nytt. Alla tjänster inom kök, bar och servis sökes för dig som vill utvecklas i en driven miljö med oss.
 
Östgöta Kök stannar inte upp, vi växer och satsar hela tiden framåt med stort fokus på våra medarbetares bästa. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event. Vi är en stor koncern med många enheter och vi kan erbjuda en tjänst på någon av våra andra restauranger redan idag. I vinter öppnar även vi en ny restaurang, ÖK Smak & Tak, i nya LINK Business Center, vid Stångån i Linköping.
 
Välkommen till ett tryggt jobb, kollektivavtal, friskvård, stora utvecklingsmöjligheter och en fantastisk gemenskap. Vi söker kockar, souschef, hovmästare, serveringspersonal, bartenders och diskare.
 
Välkommen till familjen!
 
Östgöta Kök
Östgöta kök Norrköping, Östgöta Kök Linköping, Event & Catering, GIN, ARV, Fresh Market, Härlig Pasta, Burgers & Bangers, Vinyl Food & Groove, Arkösunds Hotell. I december öppnar vi ÖK Smak & Tak i nya LINK Business Center, i Linköping.

Lediga tjänster

Här hittar du specifika tjänster som vi letar lite extra efter just nu. Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi erbjuder självklart trygga anställningsvillkor via kollektivavtal. Har du andra kvalitéer som du tror kan passa på Östgöta Kök, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till vår HR-ansvariga Anna Lagnström på anna@ostgotakok.se

 

Östgöta Kök söker en ny köksmästare till Vinyl
På Vinyl Food n Groove får våra gäster luta sig tillbaka och avnjuta mat och vin i en avslappnad miljö. Vinyl har sommarstängt sedan maj och till hösten kommer vi öppna upp med nya spännande nyheter. Vi söker dig som har flera års erfarenhet restaurangbranschen som kökschef eller kanske är du souschef som är redo att ta nästa steg till köksmästare. Du är självgående, noggrann och kvalitetsmedveten samt vill jobba i ett team tillsammans med andra som brinner för sitt jobb. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi erbjuder självklart trygga anställningsvillkor via kollektivavtal.

Är det du som är vår nya Köksmästare? Skicka in din ansökan idag till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Ansökan Köksmästare” i ämnesraden.

Serveringspersonal till ÖK Smak & Tak

I december slår vi upp portarna till vår senaste satsning i Linköping; ÖK Smak & Tak! ÖK Smak & Tak är ett nordiskt brasserie, där vi visar omtanke om både gästen och råvaran. Restaurangen är en mötesplats för både affärer och upplevelser, tätt sammanknuten med konferensverksamheter och nätverkande. På plan 8 bygger vi Linköpings första takbar, som öppnar till sommaren 2022.

Nu söker vi serveringspersonal! Ta chansen att vara med från start på vår resa med att öppna upp ÖK Smak & Tak. I servisen är du ansiktet utåt mot våra gäster och vi vill därför att du brinner för att ge fantastisk service, tar stort ansvar för ditt jobb, är stresstålig och tänker utanför boxen när det behövs. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen och att du trivs med att jobba i ett team där samarbete är av största vikt för att skapa en bra arbetsmiljö.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi erbjuder självklart trygga anställningsvillkor via kollektivavtal. Vi behöver utöka serveringsteamet med ett flertal nya medarbetare, tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Du kommer att arbeta dag, kväll och helg.

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Servering ÖK Smak & Tak” i ämnesraden.


Östgöta Kök Linköping söker bagare/konditor

Östgöta Kök Linköping hittar du på Garnisonområdet där vårt fokus är både lunch, fika och catering. Allt baserat på vår filosofi om äkta mathantverk och med råvaran i skarpaste fokus. I anslutning till restaurangen ligger vårt eget bageri. Från morgon till eftermiddag kan våra gäster njuta av och köpa hem allt från nybagade surdegsbröd till smakfulla konditorier. Allt bakat från grunden här hos oss, bara ett par meter från disken.

Nu söker vi en bagare/konditor som vill jobba i en utvecklande miljö tillsammans med oss. Det viktigaste för oss är att hitta dig med rätt inställning, ambition och ett stort engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet som bagare eller konditor men det kan även vara att du är kock idag och sugen på att ta nästa steg och fokusera mer på bakning.

Passar du in på det sistnämnda, kul! Vi jobbar i en utvecklande miljö och vi lär dig mer än gärna allt du behöver veta för att jobba som bagare/konditor hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Ansökan bagare” i ämnesraden.


Sök jobb – skicka din intressanmälan!

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss, fyll i nedan uppgifter för att skicka in en jobbansökan så hör vi av oss så snart som möjligt!

  Jag vill:

  Jag söker jobb som:

  Jag söker jobb på:

  Jag vill helst jobba...

  Jag har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen:

  Det finns oändliga möjligheter för dig som vill jobba hos oss. Här kan du steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event.

  Våra ledord är ödmjukhet, engagemang, smakupplevelse och värme. Vi vill att omtanke ska genomsyra verksamheten. Omtanke mot våra gäster för att dem ska känna sig unika. Omtanke mot oss själva och våra medarbetare för att vara en bra medmänniska och arbetsgivare. Även omtanke om vårt klimat och vår framtida värld.

  Förmåner för dig som jobbar på Östgöta Kök

  Utvecklingsmöjligheter
  Östgöta Kök är en stor familj, med många olika verksamheter och alltid en möjlighet för dig att utvecklas

  God mat, lagad från grunden
  Du får alltid personalrabatt på vår goda mat!

  Hälsa & välmående
  Hos oss får du friskvårdsbidrag och förmåner som hanteras i personalplattformen Benify

  Trygghet
  Alla våra verksamheter har (självklart) kollektivavtal