HR-ansvarig sökes till Östgöta Kök-koncernen

Östgöta Kök har under mer än 15 år drivit restauranger med ambitionen att alltid laga god mat från grunden. Vår verksamhet startade med en restaurang och har växt och utvecklats enormt genom åren, idag äger och driver vi tio restauranger i Norrköping och Linköping. Vi fokuserar både på att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger, via catering och på events. Vår verksamhet genomsyras av ödmjukhet, smakupplevelse, engagemang och värme.

Östgöta Kök stannar inte upp, vi växer och satsar hela tiden framåt med stort fokus på våra medarbetares bästa. Inom en och samma koncern kan våra medarbetare steka hamburgare, laga fine dining, servera gäster i en fantastisk skärgårdsmiljö eller arbeta ihop ett riktigt grymt event. Vi är en stor familjär koncern med många enheter och strävar alltid efter att hitta utmaningar för våra medarbetare att växa i. 


Nu söker vi en HR-ansvarig till Östgöta Kök-koncernen!
Tjänsten är placerad i Norrköping/Linköping. 

Arbetsuppgifter

Vi vill vara Östergötlands mest attraktiva arbetsgivare inom restaurangbranschen och vår HR-ansvarig har en viktig roll i det arbetet. Hos oss arbetar du brett med HR både operativt och strategiskt. Du kommer att arbeta med chefsstöd och stötta samtliga chefer i verksamheten inom hela HR området. Rollen ingår i ledningsgruppen för Östgöta Kök och du är ansvarig för HR inom hela koncernen.

Gänget som du arbetar tillsammans med har oerhört stor passion för sitt jobb, är prestigelösa och snabba på beslut. Ditt uppdrag blir att stötta, utmana och tillsammans med dem klokt resonera fram till rätt beslut utifrån din expertis.

Din profil

Vi letar efter dig som är 

  • prestigelös
  • strukturerad och gillar att bygga upp processer  
  • vän av ordning och reda
  • ansvarstagande och driver på ditt eget arbete och ser till att få med dig cheferna
  • en fena på att implementera strategier och processer 
  • kommunikativ, lösningsorienterad och relationsskapande. 

Du behöver ha förmåga att snabbt kunna sätta dig in i de behoven våra olika restauranger har. Vi vill att du har personalvetarutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Vi letar efter dig som har några års erfarenhet av att arbeta i en bred HR-roll, gärna där du varit med och byggt upp en HR-funktion. Det är ett extra plus om du har inblick i eller erfarenhet av restaurangbranschen. 

Vi erbjuder

Som medarbetare inom Östgöta Kök Gruppen får du vara en del av vårt brinnande intresse för mat och service. Du får arbeta i ett familjärt team med härliga kollegor. Vi erbjuder bland annat en trygg anställning, villkor enligt kollektivavtal och rabatterat pris på alla våra restauranger.

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
HR-ansvarig Kristin Elebring på telefonnummer 076-567 77 88 eller via mail kristin@idax.se
eller vice VD Karin Elebring
karin@ostgotakok.se 

Maila in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@ostgotakok.se . Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!