1. På Garnisonsområdet finns vi i en fantastisk lokal med plats för upp till 300 sittande gäster. En plats där man känner historiens vingslag och som nu omformats i Östgöta Köks anda. Här kan du luncha, fika och festa och naturligtvis även beställa både take away och catering. Allt baserat på vår filosofi om äkta mathantverk och med råvaran i skarpaste fokus. Kortfattat serverar vi klimatsmart husmanskost där det vegetariska alternativet spelar huvudrollen. Med öppettid från redan kl. 08.00  nybakat surdegsbröd, konditorier och härlig frukost, från 11.00 serveras dagens lunch. Varmt välkommen önskar gänget på Östgöta Kök Linköping

Mathjälpen –  mat hem till dig

Vi hoppas att ni så länge som ni mår bra fortsätter att besöka oss på Östgöta Kök! Allt är öppet som vanligt, men vi vill också erbjuda flera smidiga möjligheter för dig som under rådande omständigheter håller dig inne.

Läs mer

Veckans helgpåse

Vecka 48

Förrätt
Västerbottenpaj med forellrom

Varmrätt
Helstekt hjort med kantarellsås och rostad potatis samt baconstekt brysselkål

Valfri dessert från söthyllan

299 kronor / person

Din beställning behöver vi senast 15.00 på torsdag och avhämtning innan 15.00 på fredag .

Beställ helgpåsen

Denna helgpåsen erbjuds i Linköping.

Östgöta Kök

Råvara. Hantverk. Omtanke.

Fresh Market by Östgöta Kök

I hjärtat av Campus Valla, i entréplan i nya klimatsmarta Studenthuset, växer nu Linköpings grönaste restaurang fram. Här får du riktig klimatsmart käk, nära dig, med fokus på grönt och växtbaserat. Du får lunch, fika och kan beställa takeaway i returbara förpackningar. Allt baserat på Östgöta Köks trogna tankar om äkta mathantverk och med råvaran i skarpaste fokus. Vi ger dig klimatsmart husmanskost där maten gör stora intryck med få avtryck.

Varmt välkommen önskar gänget på
Fresh Market by Östgöta Kök

Avhämtning av catering

 Vi kör alltid ut din beställning om du beställer catering, men det går självklart även utmärkt att hämta den på plats hos oss.  Här kan du läsa mer om vårt cateringutbud.