Sommarstängt på Östgöta kök Linköping från 1 juli till 12 augusti

Det gäller både lunchrestaurangen och catering. Besök gärna någon av våra systrar Härlig Pasta, Burgers and Bangers eller Arkösunds hotell i sommar.  


 

På Garnisonsområdet finns vi i en fantastisk lokal med plats för upp till 300 sittande gäster. En plats där man känner historiens vingslag och som nu omformats i Östgöta Köks anda. Här kan du luncha, fika och festa och naturligtvis även beställa både take away och catering. Allt baserat på vår filosofi om äkta mathantverk och med råvaran i skarpaste fokus. Kortfattat serverar vi klimatsmart husmanskost där det vegetariska alternativet spelar huvudrollen. Med öppettid från redan kl. 08.00  nybakat surdegsbröd, konditorier och härlig frukost, från 11.00 serveras dagens lunch. Varmt välkommen önskar gänget på Östgöta Kök Linköping

Avhämtning av catering

 Vi kör alltid ut din beställning om du beställer catering, men det går självklart även utmärkt att hämta den på plats hos oss.  Här kan du läsa mer om vårt cateringutbud.

Eget stenungsbageri & konditori

 På Garnisonsområdet ligger vårt eget bageri, där vi bakar rustika surdegsbröd och fina konditorier. Redan klockan 08:00 öppnar vi för att bjuda på en härligt frukost och fika. Du kan också köpa med dig våra hembakade bakverk, limpor, småbröd och fika. Vårat bröd bakas alltid med fina råvaror och bästa omtanke. Varmt välkommen in i smeten!