På Garnisonsområdet finns vi i en fantastisk lokal med plats för upp till 300 sittande gäster. En plats där man känner historiens vingslag och som nu omformats i Östgöta Köks anda. Här kan du luncha, fika och festa och naturligtvis även beställa både take away och catering. Allt baserat på vår filosofi om äkta mathantverk och med råvaran i skarpaste fokus. Kortfattat serverar vi klimatsmart husmanskost där det vegetariska alternativet spelar huvudrollen. Öppettid från redan kl. 08.00 med nybakat surdegsbröd, konditorier och härlig frukost. Från 11.00 serveras dagens lunch. Varmt välkommen önskar gänget på Östgöta Kök Linköping!

 

 

Där växtbaserade rätter får ta plats

Vi vill servera god mat med ett äkta mathantverk bakom sig. Råvaran, oavsett vilken, står i största fokus och spelar alltid huvudrollen. Grönt och växtbaserat tar därmed stor plats på Östgöta Kök Linköping. Genom att sätta de vegetariska alternativen högst upp på vår meny skapar vi en tillgänglig huvudrätt, inte ett alternativ. Det ska vara enkelt att välja vegetariskt. Smaken och kvaliteten ska vara hög, utan att vara komplicerad.

Fresh Market öppnar igen!

Efter en mörk tid, då hela campus legat i träda under pandemin, ser vi fram emot en groende nystart i höst!

Läs mer

Ring, klocka, ring! Nyårssupé!

Firandet av ett nytt hoppfullt 2022, avtackande av året som gått. För årets sista skälvande timmar vill du allra helst spendera med dina närmaste, det vet vi. Luta dig tillbaka och låt oss stå för festmaten. Fira in det nya året med en festlig nyårssupé med champagnetilltugg och trerätters.

Se menyn och boka

Mathjälpen –  mat hem till dig

Vi hoppas att ni så länge som ni mår bra fortsätter att besöka oss på Östgöta Kök! Allt är öppet som vanligt, men vi vill också erbjuda flera smidiga möjligheter för dig som under rådande omständigheter håller dig inne.

Läs mer

Större bjudning?

Östgöta kök erbjuder också komplett catering från både Norrköping och Linköping. Klassisk, vegetarisk, asiatisk? Se alla våra cateringmenyer.

Helgpåsen gör uppehåll! 

Östgöta Kök

Råvara. Hantverk. Omtanke.

Alltid nybakat bröd från vårt bageri

I anslutning till restaurangen ligger vårt eget bageri. Från morgon till eftermiddag kan du njuta av och köpa hem allt från nybagade surdegsbröd till smakfulla konditorier. Allt bakat från grunden här hos oss, bara ett par meter från disken.

Vill du hemleverans av bröd till helgen? Då tror vi att Brödpåsen kan passa dig!

Visa Brödpåsen