Hos oss på Östgöta Kök Norrköping möts du av en kontinental känsla med en pool mitt i restaurangen, glasat tak och sober inredning. Det är också skälet till att Östgöta Kök Norrköping är en populär lunchoas dagtid och kvällstid en självklar plats för fester och events. Det är också här du hämtar din förbeställda catering. Här har vi dessutom vår charkdisk och delikatessbutik där du kan botanisera bland, ostar och charkuterier och inspirerande delikatesser att köpa med hem. På torsdagar och fredagar kompletterar vi även med färska skaldjur.

Lunch vecka 26 – Stängt

Boka bord via info@ostgotakok.se


Äntligen är den ljuva sommaren här med gräddtårtor, sill, grill och allt därtill!
Vi på Östgöta Kök Nya Torget kommer att hålla sommarstängt från den 24/6, för att sedan öppna upp som vanligt igen den 8/8. Delin kommer att ha stängt några dagar till och öppnar den 11/8.
Vi önskar alla våra gäster en fantastisk sommar, så ses vi i augusti!

Beställa julbord mitt i sommaren?

Vi vet att det känns knasigt att tänka på Jansons frestelse och julsånger i de ljuva sommarmånaderna, men det börjar faktiskt bli dags att fundera på julklapparna…

Boka biljetter till Östgöta Kök och Happy Events välrenommerade julbordsshow!

Boka här

Delin

På Östgöta Kök Nya Torget har vi en delikatessbutik med en stor charkdisk fylld av charkuterier, ett stort utbud av ostar, fisk och skaldjur. Precis som det ska vara när du handlar över disk. Dessutom erbjuder vi färdiglagad mat du själv kan kombinera, matlådor och efterrätter.

Läs mer om Delin

Foodhopping

Ta med dig familjen, vännerna eller företaget på foodhopping och botanisera i hela vårt restaurangutbud under en kväll. Promenera över kullerstenen i gamla Norrköping med en personlig guide som leder er fram på matresan.

Tillsammans skräddarsyr vi er smakresa genom Norrköping.

Läs mer om Foodhopping

Konferens

Norrköping har ett utmärkt läge med E4, E22 och stambanan som tar dig från Stockholm på en dryg timme. Vi ser till att ni får ett utmärkt mötesupplägg och god service i något av våra fyra konferensrum, som rymmer totalt 78 personer. Är ni fler ser vi till att lösa det också. Varför inte avsluta mötet med att checka in på det prisade boutiquehotellet The Lamp Hotel som ligger några hundra meter bort?

Boka konferens