Hos oss på Östgöta Kök Norrköping möts du av en kontinental känsla med en pool mitt i restaurangen, glasat tak och sober inredning. Det är också skälet till att Östgöta Kök Norrköping är en populär lunchoas dagtid och kvällstid en självklar plats för fester och events. Det är också här du hämtar din förbeställda catering. Här har vi dessutom vår charkdisk och delikatessbutik där du kan botanisera bland färska skaldjur, ostar och charkuterier och inspirerande delikatesser att köpa med hem.

Innesittarlunch!

Vi hoppas att ni, så länge som ni mår bra fortsätter att besöka oss på Östgöta Kök! Våra restauranger håller öppet som vanligt, men vi kommer givetvis med anledning av det nya Coronaviruset, att vidta de åtgärder som blir nödvändiga.

Men här flödar kreativiteten och om ni inte har möjlighet att komma till oss, då kommer vi till er! Beställ en Innesittarlunch så levererar vi maten till er på företaget, allt packat & klart!

Läs mer

Konferens

Norrköping har ett utmärkt läge med E4, E22 och stambanan som tar dig från Stockholm på en dryg timme. Vi ser till att ni får ett utmärkt mötesupplägg och god service i något av våra fyra konferensrum, som rymmer totalt 78 personer. Är ni fler ser vi till att lösa det också. Varför inte avsluta mötet med att checka in på det prisade boutiquehotellet The Lamp Hotel som ligger några hundra meter bort?

Boka konferens

Veckans helgpåse

Vecka 13
Förrätt
Hummersoppa

Varmrätt
Kalvwienerschnitzel
klassiska tillbehör

Valfri dessert från söthyllan

275 kronor per person

Förboka

Helgpåsen erbjuds numera bara i Norrköping

Östgöta Kök

Råvara. Hantverk. Omtanke.