Hos oss på Östgöta Kök Norrköping möts du av en kontinental känsla med en pool mitt i restaurangen, glasat tak och sober inredning. Det är också skälet till att Östgöta Kök Norrköping är en populär lunchoas dagtid och kvällstid en självklar plats för fester och events. Det är också här du hämtar din förbeställda catering. Här har vi dessutom vår charkdisk och delikatessbutik där du kan botanisera bland färska skaldjur, ostar och charkuterier och inspirerande delikatesser att köpa med hem.

Nytt upplägg för lunchen

Måndag 16/8 öppnar vi lunchen igen efter sommaren, med ett nytt koncept för mer grönt, minskat matsvinn och närmare mellan dig och oss som lagar maten. Bläddra bland bilderna ovan för att se hur det går till!

Vi som jobbar i köket kommer äntligen få se mer av våra gäster. Vi erbjuder nu en ny vegetarisk rätt varje dag och att ni som gäster själva kan påverka hur stora portioner ni vill ha – och därmed kan vi tillsammans minska matsvinnet. 

Upplägget känner många av er redan till från Östgöta Kök i Linköping, vi är glada att nu kunna erbjuda samma upplägg till er här i Norrköping.

Varmt välkommen till lunchen på Östgöta Kök Norrköping!


  1. Vid beställningsapparaten klickar du på rätten och blippar kortet. Nu kör vi ny vegetarisk varje dag, utöver ordinarie Dagens rätt, Veckans sallad och våra klassiker som varmrökt lax eller köttbullar.
  2. Framme vid disken står kockarna och lägger upp din tallrik, som du tar med dig på brickan. Vi som lagar maten ser fram emot att se mer av våra gäster – ni är anledningen att vi gör det vi gör!
  3. På väg upp i restaurangen lägger du själv den mängd tillbehör du vill ha i din lunch. Tillsammans minskar vi matsvinnet!

I restaurangen hittar du salladsskålar, glas, bestick, vatten, kaffe och te som vanligt. Sätt dig ner och njut av din lunch. När du känner dig nöjd ställer du brickan i brickställen på vägen ut. Ge gärna en vink till oss som jobbar, så vi ser att du är mätt och belåten.

Julshow med julbord på Östgöta Kök Norrköping, Nya Torget

Vi längtar – vi planerar
– vi öppnar upp!

Precis som ni längtar vi till det normala nu. Därför är vi extra glada att åter presentera en spektakulär julbordsshow med Sveriges bästa showartister i Norrköping. I december dukar vi upp årets julbord på Östgöta Kök Norrköping.

Likt tidigare år förväntar vi oss en stor efterfrågan, och har därför skapat förutsättningar för Norrköpings företag att boka upp sina platser före sommaren.

Läs mer

På Östgöta Kök Nya Torget har vi en delikatessbutik med en stor charkdisk fylld av charkuterier, ett stort utbud av ostar, fisk och skaldjur. Precis som det ska vara när du handlar över disk. Dessutom erbjuder vi färdiglagad mat du själv kan kombinera, matlådor och efterrätter.

Läs mer här

Mathjälpen –  mat hem till dig

Vi hoppas att ni så länge som ni mår bra fortsätter att besöka oss på Östgöta Kök! Allt är öppet som vanligt, men vi vill också erbjuda flera smidiga möjligheter för dig som under rådande omständigheter håller dig inne.

Läs mer

Konferens

Norrköping har ett utmärkt läge med E4, E22 och stambanan som tar dig från Stockholm på en dryg timme. Vi ser till att ni får ett utmärkt mötesupplägg och god service i något av våra fyra konferensrum, som rymmer totalt 78 personer. Är ni fler ser vi till att lösa det också. Varför inte avsluta mötet med att checka in på det prisade boutiquehotellet The Lamp Hotel som ligger några hundra meter bort?

Boka konferens

Större bjudning?

Östgöta kök erbjuder också komplett catering från både Norrköping och Linköping. Klassisk, vegetarisk, asiatisk? Se alla våra cateringmenyer.

Foodhopping

Ta med dig partnern, vännerna eller företaget på foodhopping och botanisera i hela vårt restaurangutbud under en kväll. Våra restauranger ligger samlade på två gator intill varandra, så du behöver inte ta många steg till din nästa matupplevelse.

Kontakta oss för mer information så skräddarsyr vi er smakresa genom Norrköping!

Veckans helgpåse

Vecka 37

Förrätt
Öjebyröra på kavring med kumminpicklad fänkål

Varmrätt
Black and white med tryffelsky
bea och råstekt potatis

Dessert
Hasselnötsbavaroise med saltrostad
hasselnöt och halloncrisp

325kr per person

Östgöta Kök

Råvara. Hantverk. Omtanke.