Teaterbaren

Vi intar scenen – nytt samarbete med Östgötateatern

Vi fortsätter att utvecklas och ta oss an nya projekt! I höst tar vi på Östgöta Kök över driften av det som på Stora Teatern i Norrköping tidigare hetat Café Gycklaren. Det nya namnet från hösten 2021 är Teaterbaren. Vi kommer även att se över och uppdatera caféutbudet på Stora teatern i Linköping. På Stora Teatern i Norrköping har man under pandemin renoverat bar- och cafémiljön och uppgraderat köket till det som kommer att vara Teaterbaren. Teaterhuset i Linköping har två vackra caféer; ett med ståplatser på andra våningen och ett mindre café med sittplatser på tredje våningen. I vårt uppdraget som ny restauratör ingår att se till att båda städernas serveringar, såväl som X-scenen, har ett fräscht och varierat utbud av mat och dryck.

Ett helhetsgrepp om teaterbesöket

Att vi nu kommer att jobba tillsammans med Östgötateatern är ett fantastiskt komplement till vår verksamhet. Vår vision är att ta ett helhetsgrepp om teaterbesöket och skapa ett unikt mervärde för teaterbesökaren i både Linköping och Norrköping med mat och dryck.

– Vi är glada för att börja arbeta tillsammans med Östgöta Kök. Deras värdegrund, genuina kärlek till råvaran, omtanken och hantverket, passar väl in hos oss, säger Cilla Holmqvist, marknads- och kommunikationschef på Scenkonst Öst.

Vi på Östgöta Kök är så glada för det här samarbetet med Östgötateatern som drar igång efter sommaren.

Läs mer på Östgötateaterns hemsida